Mozzeno

Het komt tegenwoordig vaak voor dat mensen de keuze maken om een duurdere fiets aan te kopen. Men wil immers graag kiezen voor absolute topkwaliteit. Dat heeft uiteraard zijn prijs. Het afsluiten van de Mozzeno fietslening zorgt ervoor dat u het aankoopbedrag kunt financieren. Op deze manier kunt u het aankoopbedrag in maandelijkse schijven afbetalen. De onderstaande vergelijker laat u alvast kennismaken met de mogelijkheden die Mozzeno u op vlak van een fietslening kan bieden.

Waarom kiezen voor een Mozzeno fietslening?

De Mozzeno fietslening is een lening op afbetaling die kan worden gebruikt voor het aankopen van een fiets. Het kan hierbij gaan om een traditionele, maar ook om een elektrische fiets. Met deze lening is het in principe ook mogelijk om geld te lenen voor bijvoorbeeld de aankoop van een mountainbike. Indien u kiest voor het afsluiten van een fietslening Mozzeno zult u tot de vaststelling komen dat u daarbij kunt rekenen op de volgende voordelen:

 • De Mozzeno fietslening kan volledig online worden aangevraagd. 
 • U geniet van een vastgestelde, lage rentevoet op uw fietslening. 
 • Geld lenen is reeds mogelijk vanaf een bedrag van slechts 500 euro. 

De bovenstaande voordelen zijn uiteraard stuk voor stuk goede redenen om te overwegen om een Mozzeno fietslening aan te vragen. Dit gezegd hebbende zijn er ook een aantal nadelen waar u rekening mee zult willen houden. Voor deze nadelen geldt dat u kunt denken aan de volgende:

 • De fiets mag in principe niet ouder zijn dan vier jaar. 
 • De maximale looptijd wordt bepaald door de hoogte van het kredietbedrag.
 • De rente is vastgesteld waardoor u niet kunt genieten van eventuele renteverlagingen.

Zijn de hierboven aangehaalde nadelen voor u geen probleem? Dan hoeft er u in principe niets in de weg te staan om de Mozzeno fietslening aan te vragen. 

Lening elektrische fiets Mozzeno 

Bent u net als zoveel andere mensen ook van plan om een elektrische fiets aan te kopen? Dan zult u tot de vaststelling komen dat de aankoopprijs hiervoor wel wat hoger kan zijn gelegen. Dit heeft als gevolg dat mensen er graag voor kiezen om het aankoopbedrag te lenen. Dat is zeker mogelijk door middel van de Mozzeno fietslening. Op deze manier kunt u de aankoopprijs van uw elektrische fiets gespreid in maandelijkse termijnen terugbetalen. Dit maakt de aankoop van zo’n fiets voor veel mensen een stuk toegankelijker.

Tarieven en kenmerken 

Bent u benieuwd om de tarieven evenals kenmerken van de Mozzeno fietslening te ontdekken? Dan kunt u daarvoor eenvoudig de hieronder terug te vinden prijstabel raadplegen.

LeningFietslening
Afsluitkosten€0,00
Minimale JKP3,65%
Maximale JKP6,32%
Minimaal bedrag€ 1.250,00
Maximaal bedrag€ 50.000,00
Minimale looptijd 18 maanden 
Maximale looptijd60 maanden
CKP RegistratieJa
 *Laatst bijgewerkt op 08/12/2022

Mozzeno fietslening aanvragen, hoe werkt het?

Wilt u de Mozzeno fietslening aanvragen? Dan kan dat zeer eenvoudig online gebeuren. U dient er rekening mee te houden dat hier verschillende stappen voor doorlopen dienen te worden. Deze verschillende stappen hebben we hieronder alvast voor u op een rijtje gezet: 

 • Stap 1: U voert een online simulatie uit op de website van Mozzeno.
 • Stap 2: De kredietaanvraag wordt online ingediend.
 • Stap 3: Uw kredietaanvraag wordt geanalyseerd door de kredietexperten.
 • Stap 4: Eventueel kunnen enkele (bijkomende) bewijsstukken worden geüpload. 
 • Stap 5: U kunt de kredietovereenkomst eenvoudig online ondertekenen.
 • Stap 6: Het aangevraagde bedrag wordt op uw bankrekening gestort.

Het spreekt voor zich dat er wel nog rekening moet worden gehouden met enkele voorwaarden die verbonden zijn aan het afsluiten van de Mozzeno fietslening. Bent u benieuwd om deze voorwaarden te ontdekken? Dat is hieronder mogelijk. 

Wat zijn de voorwaarden van de Mozzeno fietslening?

Zoals bij elke kredietverstrekker het geval is geldt ook voor Mozzeno dat ze een afdoende leencapaciteit vereist. U dient dus met andere woorden als potentiële kredietnemer aan te kunnen tonen dat u over voldoende financiële middelen beschikt om het kredietbedrag terug te betalen. Verder dient u ook rekening te houden met de onderstaande voorwaarden:

 • Het kredietbedrag moet zijn gelegen tussen 1.250 & 50.000 euro.
 • U dient doorgaans een geldig aankoopbewijs voor te kunnen leggen. 
 • De maximale looptijd wordt bepaald door het kredietbedrag. 

Voldoet u aan de hierboven aangegeven voorwaarden? Dan beschikt u dus in principe perfect over de mogelijkheid om de fietslening Mozzeno aan te vragen. 

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een lening af te sluiten voor een tweedehands fiets?

Om een (duurzaam) voertuig te kunnen financieren bij Mozzeno dient er rekening mee te worden gehouden dat ze niet ouder mag zijn dan vier jaar. Dit zorgt ervoor dat de Mozzeno fietslening in principe uitsluitend kan worden afgesloten voor jonge, tweedehandse fietsen. Een aankoopbewijs is bovendien vereist.

Moet ik al klant zijn bij Mozzeno om een lening aan te vragen?

Op zich hoeft u nog geen bestaande klant te zijn van Mozzeno om een lening aan te kunnen vragen. Op de website van Mozzeno wordt de mogelijkheid aangeboden om een simulatie uit te voeren waarna meteen de online kredietaanvraag kan worden ingediend. Dit kan dus ook voor niet-klanten van Mozzeno.

Hoe werkt de terugbetaling bij Mozzeno?

Indien u een Mozzeno fietslening afsluit zult u tot de vaststelling komen dat u maandelijkse afbetalingen zult moeten doen. Voor deze afbetalingen geldt dat ze automatisch in rekening worden gebracht op de bankrekening die u opgeeft. U heeft hier dus verder helemaal geen omkijken naar.