Fintro

Met de Fintro fietslening wordt het mogelijk gemaakt om de aankoopprijs van uw nieuwe of tweedehandse fiets af te betalen in verschillende termijnen. Dit geldt zowel voor een traditionele als voor een elektrische fiets. Op deze pagina komt u alles te weten over de fietslening van Fintro. De onderstaande vergelijker wijst u bovendien efficiënt de weg naar de voor u beste Fintro fietslening.

Waarom kiezen voor een Fintro fietslening?

De Fintro fietslening vertoont uiteraard grote gelijkenissen met deze van BNP Paribas Fortis. Voor Fintro geldt dan ook dat ze deel uitmaakt van dezelfde bankengroep. Dit blijkt tevens uit de voordelen waar u bij deze fietslening Fintro op kunt rekenen. Denk hierbij aan de volgende:

 • U kunt tot 110% lenen van het aankoopbedrag van uw fiets. 
 • Een fietslening afsluiten is reeds mogelijk vanaf een beperkt bedrag van 500 euro.
 • U kunt de fietslening zowel afsluiten voor nieuwe als voor tweedehandse fietsen.

De bovenstaande voordelen hebben ervoor gezorgd dat de fietslening Fintro over een bijzonder concurrentieel karakter beschikt. In het bijzonder het lage instapbedrag en het feit dat er ook kan worden geleend voor tweedehandse fietsen wordt gewaardeerd. Dit gezegd hebbende dient u tevens rekening te houden met enkele niet onbelangrijke nadelen. Wat dit betreft kunt u aandacht besteden aan de nadelen die hieronder voor u op een rijtje zijn gezet.

 • De vaste rente laat u niet profiteren van eventuele rentedalingen op de markt. 
 • Het lineaire karakter maakt afwijkingen van de lening zo goed als onmogelijk. 
 • Het blijft nog steeds duurder om te lenen dan in één keer de fiets te betalen. 

Voor veel mensen zullen de hierboven aangehaalde voorwaarden niet meteen een probleem vormen. Geldt dat ook voor u? Dan kunt u deze fietslening zonder probleem afsluiten. 

Lening elektrische fiets Fintro

Wenst u een elektrische fiets aan te kopen? Heeft u echter moeite om het aankoopbedrag in één keer te betalen? Dat is geen probleem! De lening elektrische fiets Fintro maakt het mogelijk om het aankoopbedrag van uw elektrische fiets in termijnen af te betalen. Dit is zowel mogelijk voor een nieuwe als voor een tweedehandse elektrische fiets. Op deze manier wordt de aankoop van een elektrische fiets ook voor u mogelijks financieel heel wat toegankelijker gemaakt! 

Tarieven en kenmerken

Bent u benieuwd om de kenmerken evenals de tarieven te weten te komen van de Fintro fietslening? Raadpleeg dan zeker even de hieronder terug te vinden prijstabel. 

LeningFietslening en zachte mobiliteit
Afsluitkosten€0,00
Minimale JKP3,25%
Maximale JKP3,25%
Minimaal bedrag€ 500,00
Maximaal bedrag€ 25.000,00
Minimale looptijd 12 maanden 
Maximale looptijd60 maanden
CKP RegistratieJa
 *Laatst bijgewerkt op 08/12/2022

Fintro fietslening aanvragen, hoe werkt het?

Wilt u de Fintro fietslening aanvragen? Dan moet u er rekening mee houden dat dit alleen mogelijk is binnen de beveiligde omgeving. Dit betekent meteen ook dat u reeds klant moet zijn van deze kredietverstrekker. Na in te loggen met uw bankkaart en kaartlezer kunt u voor het aanvragen van uw fietslening Fintro de onderstaande stappen doorlopen:

 • Stap 1: Selecteer de gewenste lening. 
 • Stap 2: Kies onder gedetailleerde lening voor de fietslening.
 • Stap 3: Voer het bedrag in dat u wenst te lenen. 
 • Stap 4: De simulatie geeft u aan welke mogelijkheden u heeft. 
 • Stap 5: Vraag de Fintro fietslening aan

Wenst u de fietslening van deze kredietverstrekker af te sluiten? Dan moet u er wel rekening mee houden dat er hier nog een aantal voorwaarden aan verbonden zijn.

Wat zijn de voorwaarden van de Fintro fietslening?

Wenst u een fietslening Fintro af te sluiten? In dat geval zult u er rekening mee moeten houden dat u moet zien te voldoen aan een aantal voorwaarden. Om te beginnen moet uw leencapaciteit het krediet uiteraard toelaten. Daarnaast is het zo dat de onderstaande voorwaarden van belang zijn:

 • Het kredietbedrag dient ten minste 500 euro te bedragen. 
 • De maximale looptijd kan afhankelijk zijn van het exacte kredietbedrag.
 • U dient de beschikking te hebben over een geldig aankoopbewijs. 

Voldoet u aan de hierboven vermelde voorwaarden? Dan zult u tot de vaststelling komen dat het afsluiten van een Fintro fietslening voor u zeker tot de mogelijkheden behoort. 

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een lening af te sluiten voor een tweedehands fiets?

De Fintro fietslening kan worden afgesloten voor zowel de aankoop van een nieuwe als een tweedehandse fiets. Dat wordt ook mede mogelijk gemaakt door het lage minimum kredietbedrag. De fietslening Fintro kan dan ook reeds worden afgesloten vanaf een bedrag van slechts 500 euro.

Moet ik klant zijn bij Fintro om een lening aan te vragen?

Het is op de website van Fintro mogelijk om een Fintro fietslening simulatie uit te voeren. Dit gezegd hebbende dient u voor het aanvragen van de gesimuleerde lening klant te zijn van deze kredietverstrekker. U heeft hiervoor immers sowieso uw kaartlezer en bankkaart nodig.

Hoe werkt de terugbetaling bij Fintro?

Als klant van Fintro beschikt u over een bankrekening bij deze bank. De maandelijkse aflossingen die moeten gebeuren voor uw fietslening bij Fintro worden automatisch van deze bankrekening afgeboekt. Hou er dus steeds rekening mee dat er daarvoor voldoende financiële middelen voor handen moeten zijn.