Cetelem 

De Cetelem fietslening maakt het voor u mogelijk om een dure elektrische fiets aan te kopen op afbetaling. Na het afsluiten van deze lening wordt het kredietbedrag in maandelijkse termijnen terugbetaald. Wilt u graag ontdekken of de fietslening van Cetelem ook voor u een interessante keuze kan zijn? Dan kan de onderstaande vergelijker u daar zeker bij helpen.

Waarom kiezen voor een Cetelem fietslening? 

De Cetelem fietslening staat algemeen bekend als een lineair krediet welke het voordelig mogelijk maakt om te lenen voor de aankoop van een elektrische fiets. Wilt u graag overstappen van uw (verouderde), traditionele fiets naar een gloednieuw, elektrisch exemplaar? Dan kan de fietslening van Cetelem u daarbij helpen. Aan het afsluiten van deze lening zijn volgende voordelen verbonden:

 • U leent geld voor de aankoop van een elektrische fiets tegen een voordelige rentevoet.
 • Het afsluiten van de fietslening gebeurt volledig online en bovendien razendsnel.
 • U kunt tot 110% lenen van het aankoopbedrag. 

Bovenstaande voordelen zullen voor veel potentiële kredietnemers als muziek in de oren klinken. Dit gezegd hebbende is het zo dat u ook rekening moet houden met enkele nadelen. Wat de nadelen zijn van de fietslening Cetelem ontdekt u hieronder. 

 • U dient een geldig aankoopbewijs voor te kunnen leggen van uw nieuwe fiets. 
 • De vaste rentevoet zorgt ervoor dat u niet kunt profiteren van een mogelijke renteverlaging.
 • Er kan in principe niet van de kredietvoorwaarden worden afgeweken. 

Vormen de hierboven aangehaalde nadelen voor u geen probleem? Dan hoeft er u uiteraard niets in de weg te staan om de fietslening van Cetelem aan te vragen, in tegendeel. 

Lening elektrische fiets Cetelem 

Het merendeel van de mensen die een fietslening wensen af te sluiten doen dat voor de aankoop van een elektrische fiets. Een lening elektrische fiets Cetelem afsluiten is geen enkel probleem. Tegen een relatief lage rentevoet is het op deze manier mogelijk om die ene elektrische fiets van uw dromen aan te kopen. Het afsluiten van deze lening kan bovendien volledig online en bijgevolg ook razendsnel via de website van Cetelem. Zo kunt u snel met uw gloednieuwe elektrische fiets de weg op!

Tarieven en kenmerken 

Bent u benieuwd naar de tarieven en kenmerken van de Cetelem fietslening? Dan is het mogelijk om daarvoor de onderstaande prijstabel te raadplegen. 

LeningMobiliteitslening
Afsluitkosten€0,00
Minimale JKP3,99%
Maximale JKP3,99%
Minimaal bedrag€ 500,00
Maximaal bedrag€ 6.000,00
Minimale looptijd 6 maanden 
Maximale looptijd36 maanden
CKP RegistratieJa
 *Laatst bijgewerkt op 08/12/2022

Cetelem fietslening aanvragen

De Cetelem fietslening aanvragen kan volledig online op de website van Cetelem gebeuren. Wilt u dat toch liever doen in een fysiek kantoor? Dan is dat uiteraard ook een mogelijkheid. Het aanvragen van deze lening online verloopt in ieder geval middels het doorlopen van deze stappen:

 • Stap 1: Vul uw persoonlijke gegevens in.
 • Stap 2: Vul het kredietaanvraagformulier in.
 • Stap 3: Laad de vereiste bewijsstukken (aankoopbewijs, etc.) op. 
 • Stap 4: Teken het (digitaal gegenereerde) contract.
 • Stap 5: Na goedkeuring heeft u de fietslening afgesloten. 

U moet er wel rekening mee houden dat er aan het afsluiten van de fietslening Cetelem ook een aantal voorwaarden verbonden zijn. Welke voorwaarden dat precies zijn ontdekt u hieronder. 

Wat zijn de voorwaarden van de Cetelem fietslening? 

Vooraleer u de Cetelem fietslening toe te kennen controleert Cetelem uiteraard even uw leencapaciteit. Wanneer deze voldoende is wordt er nog gekeken of uw kredietaanvraag voldoet aan de voorwaarden die door Cetelem voorop worden gesteld. Zo moet u verplicht over een aankoopbewijs beschikken. Bovendien kunt u slechts een bedrag lenen tussen 500 en 6.000 euro. 

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een lening af te sluiten voor een tweedehands fiets?

U dient bij Cetelem een aankoopbewijs voor te kunnen leggen voor het afsluiten van de Cetelem fietslening. Wanneer u een tweedehands fiets heeft aangekocht bij een officiële verkoper is het dus tevens mogelijk om daar een lening voor af te sluiten. Let wel, de maximale looptijd kan hierdoor beïnvloed worden.

Moet ik al klant zijn bij Cetelem om een lening aan te vragen?

U dient geen bestaande klant te zijn bij Cetelem om de Cetelem fietslening aan te kunnen vragen. Voor nieuwe klanten is het eenvoudig mogelijk om deze lening aan te vragen door het invullen van het online aanvraagformulier. U kunt dit formulier ook automatisch laten invullen met Itsme. 

Hoe werkt de terugbetaling bij Cetelem?

Na het afsluiten van de fietslening Cetelem dient u het geleende bedrag maandelijks terug te betalen. Dit gebeurt vanaf een door u opgegeven bankrekening. De terugbetalingen gebeuren automatisch. U dient er dus alleen maar voor te zorgen dat er voldoende beschikbare middelen op de bankrekening staan.