Beobank

Veel mensen die graag een elektrische fiets wensen aan te kopen kiezen voor de Beobank fietslening. Toch zijn er ook enkele beperkingen verbonden aan deze fietslening. Zo kan ze alleen worden afgesloten voor het aankopen van een elektrische fiets. De onderstaande vergelijker laat u alvast ontdekken welke fietslening Beobank voor u precies interessant kan zijn. 

Waarom kiezen voor een Beobank fietslening?

De Beobank fietslening staat bekend als een uitstekende lening voor de aankoop van een nieuwe, elektrische fiets. Er zijn aan dit krediet dan ook best wel wat interessante voordelen verbonden. De voordelen waar u als kredietnemer op kunt rekenen zijn de volgende:

 • U geniet van een lage en bovendien ook vastgestelde rentevoet. 
 • De lening is af te betalen op een periode van maximaal 36 maanden.
 • U kunt tot 120% van de aankoopwaarde van uw elektrische fiets lenen. 

Zoals bij elke lening het geval is spreekt het voor zich dat er ook bij de Beobank fietslening rekening moet worden gehouden met een aantal potentiële nadelen. Enkele nadelen waar u aandacht aan dient te besteden zijn de volgende: 

 • Het is niet mogelijk om uw lening af te betalen op een termijn langer dan 36 maanden.
 • U kunt met de Beobank fietslening niet lenen voor een niet-elektrische fiets. 
 • Door de vastgestelde rentevoet kunt u niet profiteren van een mogelijke rentedaling. 

Voor veel potentiële kredietnemers zullen de bovenstaande nadelen geen probleem vormen. Geldt dat ook voor u? Dan kunt u de fietslening Beobank dus zonder probleem aanvragen. 

Lening elektrische fiets Beobank

De Beobank fietslening staat eigenlijk gelijk aan een krediet welke kan worden afgesloten voor elektrische fietsen. Het is op moment van schrijven bij deze kredietverstrekker dan ook niet mogelijk om te lenen voor de aanschaf van een traditionele fiets. Dat althans niet wanneer u kiest voor de specifieke Beobank fietslening. Hou er rekening mee dat u mede omwille van deze reden ook over een geldig aankoopbewijs dient te beschikken van een elektrische fiets. 

Tarieven en kenmerken

Zou u graag willen ontdekken wat de tarieven en kenmerken zijn waar de Beobank fietslening zich door kenmerkt? Bekijk dan zeker even de hieronder terug te vinden prijstabel! 

LeningMotor- en elektrische fietslening
Afsluitkosten€0,00
Minimale JKP3,40%
Maximale JKP3,40%
Minimaal bedrag€ 1.000,00
Maximaal bedrag€ 50.000,00
Minimale looptijd 12 maanden 
Maximale looptijd60 maanden
CKP RegistratieJa
 *Laatst bijgewerkt op 08/12/2022

Beobank fietslening aanvragen, hoe werkt het? 

Wilt u graag de Beobank fietslening aanvragen? Dan zult u kunnen vaststellen dat u daarvoor verschillende stappen moet doorlopen. Het gaat hierbij concreet om de volgende stappen:

 • Stap 1: Selecteer één van de aangegeven fietsleningen van Beobank.
 • Stap 2: Geef aan of u reeds gebruik maakt van Beobank Online of niet.
 • Stap 3: Vul het formulier voor de kredietaanvraag volledig in.
 • Stap 4: Onderteken uw contract (dit kan digitaal of in een fysiek kantoor).
 • Stap 5: Uw kredietaanvraag wordt afgerond. 

Wat zijn de voorwaarden van de Beobank fietslening? 

Zoals bij elke fietslening het geval is geldt ook voor de Beobank fietslening dat er altijd een kredietcheck wordt gedaan. Deze controle moet duidelijk maken of u voor de fietslening over voldoende leencapaciteit beschikt of niet. Andere voorwaarden waar u aandacht aan zult willen besteden zijn de volgende:

 • Het minimum kredietbedrag bedraagt 500 euro.
 • U kunt alleen geldt lenen voor een (nieuwe) elektrische fiets.
 • Lenen kan voor een termijn van maximaal 36 maanden.

Weet u te voldoen aan de bovenstaande voorwaarden? Dan zult u kunnen vaststellen dat het afsluiten van de Beobank fietslening voor u zeker tot de mogelijkheden behoort.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een lening af te sluiten voor een tweedehands fiets? 

De kredietvoorwaarden van de Beobank fietslening zijn vrij strikt. Op moment van schrijven is het dan ook zo dat u er alleen maar mee kunt lenen voor een nieuwe, elektrische fiets. Heeft u dus een tweedehands exemplaar op het oog? Dan kunt u daar helaas geen fietslening voor afsluiten.

Moet ik al klant zijn bij Beobank om een lening te kunnen krijgen?

U hoeft geen bestaande klant te zijn om een fietslening Beobank aan te kunnen vragen. Wanneer u wel reeds klant bent is het mogelijk om de lening aan te vragen in de Beobank Online omgeving. Als niet bestaande klant is er een andere manier om de kredietaanvraag te doen.

Hoe werkt de terugbetaling bij Beobank?

Na het afsluiten van de Beobank fietslening zult u het kredietbedrag in maandelijkse stukken moeten terugbetalen. Deze bedragen worden elke maand automatisch van uw bankrekening afgeboekt. Hier hoeft u verder niets voor te doen. U moet uiteraard wel zorgen voor voldoende financiële middelen op de bankrekening.